Skip to content

Care este tipul de femeie pe care îl detești?

3 Decembrie 2010

Sunt momente în care mă uit la câte o fată, zâmbind ușor, având o singură întrebare în minte, pe care ard să i-o adresez: Care este tipul de femeie pe care îl detești?

Nu cred că  am întâlnit vreodată vreuna care să intuiască faptul că privirea mea ar ascunde o astfel de întrebare. Dacă s-ar  întâmpla totuși să mă adresez vreuneia, iar persoana în cauză s-ar încumeta să-mi răspundă, ar urma o a doua întrebare: Te-ai întrebat vreodată prin ce te deosebești de o asemenea femeie?

Ce te face diferită de ea? Gândești altfel, vorbești altfel, trăiești altfel? Ai alte obiceiuri, ai alte preocupări, prețuiești alte lucruri în general și la oameni, te îmbraci altfel, iti plac altfel de bărbați, te comporți altfel cu cei pe care îi iubești, cu cei care te iubesc, cu oamenii în general, iubești altfel, săruți altfel, faci altfel dragoste? Citești altceva, scrii altfel, îți plac altfel de cărți, îți plac altfel de filme, asculți altfel de muzică, ai altfel de hobby-uri? Ai altfel de discuții cu fetele,  te porți altfel cu băieții, mergi în altă parte în vacanțe, în alte magazine la cumpărături, în alt loc sâmbătă seara sau duminică dimineața? Te fac alte lucruri să râzi și să plângi, te bântuie altfel de amintiri, te chinuie altfel de visuri?

Ce te face să crezi că nu ești exact, la fel, ca femeia pe care o detești? Ce te face să crezi că nu ești, zi de zi, chiar tipul de femeie pe care îl detești?

Probabil că nu voi adresa niciodată o astfel de întrebare, un  astfel de șir de întrebări, vreunei fete. Nu din alt motiv decât acela că unele lucruri nu se spun, chiar și atunci când până și îngerii Lui Dumnezeu te-ndeamnă: “zi-i că merită!…”

În orice caz, asupra multora, astfel de întrebări n-ar avea niciun efect. Autocritica este pentru fete inteligente, cu inimă și bun simț. Fete pe care rareori ai norocul să le întâlnești și să le iubești…

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: