Sări la conţinut

Marele Raed vs Marele Masturbator

14 ianuarie 2012

Raed Arafat este un lup singuratic. Cei aparținând acestei specii poartă marile lor bătălii singuri, adesea neînțeleși de către cei din jur, uneori chiar condamnați pentru încăpățânarea cu care își urmează cauza. Uneori se bucură de sprijinul maselor, care așteaptă de la ei mult mai mult decât pot oferi. De cele mai multe ori, lupii singuratici nu sfârșesc bine.

Domnul Arafat a intenționat prin acțiunile sale să îndrepte puterea actuală către o reformă în sănătate făcută cu cap. Observând că nu este ascultat și mai ales că  munca sa de o viață va fi într-un mod cu totul nefericit afectată, nu a avut încotro decât să-și prezinte demisia. Numele său este inseparabil legat de ceva palpabil, inteligibil chiar și pentru omul de rând.  Este firesc să se bucure de simpatia maselor, în detrimentul unor politicieni văzuți de către cetățenii simpli ca fiind indivizi mincinoși și corupți, leneși, preocupați doar de propriile lor interese meschine, care nu au realizat niciodată nimic comparabil cu doctorul de la SMURD. Pentru toate meritele sale, Arafat merită să i se scandeze numele de către români.

În același timp, fără a intenționa asta, Raed Arafat a dat o lovitură cât se poate de dură PDL. Iar președintele Băsescu, în lăcomia cu care înfulecă orice percepe ca fiind  o amenințare politică, a înghițit de data aceasta un arici.

Pe Traian Băsescu nu la învins doctorul Arafat, la învins bunul simț. La trădat grosolănia de care a dat de multe ori dovadă. Neînvins de adversari politici, pentru Băsescu vorbele „Cine credeți că pleacă? Ghici, ghicitoarea mea!” ar putea însemna începutul sfârșitului  politic. Epitetul „Marele Masturbator”, sau mai direct spus „Marele Labagiu” (că la mine pe blog se permite), cu care l-a pricopsit Cristian Tudor Popescu, este o caracterizare greu de ieșit din conștiința publică.

Tristul destin al acestui popor este acela că, pe parcursul istoriei sale, în tabăra opusă Marelui Labagiu (indiferent cum s-a numit acesta)  s-au aflat doar niște labagii mai mici. Rămâne de văzut dacă istoria se va repeta și de această dată.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: