Skip to content

Băsescu și poporul… rus…

24 ianuarie 2012

Cum să fii total scârbit în 5 minute sau mai puțin? Ascultă discursul lui Traian Băsescu din  această seară.

În a doisprezecea zi de proteste, președintele statului a identificat cu nume și prenume dușmanii de necontestat ai poporului, vinovați pentru tot ceea ce se întâmplă în țară. Surprinzător sau nu, aceștia sunt liderii opoziției, doi indivizi pe numele lor Victor Ponta și Crin Antonescu. De ce spun „doi indivizi”? Deoarece pentru Traian Băsescu nu contează cum îi cheamă pe aceștia. Sunt doar inamicul, ale cărui acțiuni trebuie contracarate cu orice preț.

Numele care contează însă este Ion Iliescu. De ce? Pentru că abilul politician Băsescu știe să identifice și să folosescă ceea ce o părticică a acestei națiuni, cea care încă îl mai susține, urăște mai tare. Și ce ar putea urî aceștia mai tare decât pe Ion Iliescu? Nimic? Nu vă grăbiți cu răspunsul.  Se pare că, pe ruși. Băsescu s-a folosit în această seară de numele lui Iliescu pentru ai lega pe Ponta și pe Antonescu de mult detestatul fost președinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin. Iar prin acesta, pentru a sugera că  opoziția din România ar fi cumva sub influența Moscovei.

Și iată cum, în ziua sărbătoririi „Micii Uniri”, conducătorul suprem Traian Băsescu a comunicat națiunii despre ce este cu adevărat vorba. Măria-sa nu s-a mai pupat ca în fiecare an cu poporul, pentru că este prins în lupta cu rușii și cu lacheii comuniști ai acestora din România.

Al cui sfârșit de carieră politică se apropie vertiginos? Ghici, ghicitoarea mea!

*

P.S. Acest articol a fost scris de către serviciile secrete rusești, la solicitarea directă a lui Vladimir Vladimirovici Putin. Ocin harașo!

P.P.S. Domnule președinte, dar despre palestinieni ce părere aveți? Parcă săptămâna trecută nu aveați o părere prea bună?

P.P.P.S. Ani de zile am căutat să fiu moderat  la adresa acestui personaj. De data aceasta a întrecut orice măsură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: