Skip to content

Trei într-o săptămână

21 iunie 2012

„Băsescu e Dracu!” (Luați aminte domnule Ponta, ghilimelele semnifică un citat din dumneavoastră.) Nu e vorba doar de abilități, îl iubesc și zeii. Adrian Năstase și Sorin Ovidiu Vântu, doi dintre cei mai mari adversari ai săi, au ieșit din joc fiind condamnați la închisoare cu executare.  Cum era textul? „Am încredere în justiție!” Așa deci. Păi în cazul acesta, pijămăluțele și la pușcărie! Aveți încredere de acolo.

Între timp, ministrul olandez al apărării a anunțat că intenționează să vândă României avioane de luptă F-16 lipite cu bandă izolantă și alte câteva jucărioare de care nu mai au nevoie. Cine intră în Schengen dacă va face cumpărături din Olanda? Ați ghicit!

Vă reamintesc, în toamnă vor avea loc alegeri parlamentare.

Cât despre Victor Ponta:

Demisia, dottore!

Update: Traian Băsescu îi cere lui Puiu Hașotti, înlocuitorul lui Mircea Diaconu la Ministerul Culturii, să semneze o declarație pe proprie răspundere că nu a plagiat în lucrările sale.  Tovarăși, asistăm la un măcel.

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. 23 iunie 2012 8:39 pm

    Pai, nu se striga „macel” si acum cateva saptamani, dupa alegeri?

  2. Stefan Cociodar permalink*
    24 iunie 2012 12:37 am

    S-a strigat, dar nu de către mine. Iar ca dovadă că acum n-am spus „măcel” degeaba, Puiu s-a și executat și a semnat declarația cerută de Băsescu. Cam cât de stupid trebuie să fii să te conformezi unei astfel de cereri? Vorba unui prieten, Hașotti trebuia să accepte doar în cazul în care președintele accepta să semneze la rândul său o declarație pe propria răspundere, că are dreptul să ceară de la cei propuși ca miniștri declarații pe proprie răspundere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: