Skip to content

Jocuri de campanie

12 Noiembrie 2014

În 2005, Cozmin Gușă, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu plecau din PD și fondau Partidul Inițiativa Națională. În 2011, PIN fuziona prin absorbție cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea, Laviniei Șandru revenindu-i funcția de vicepreședinte la nivel național. Pentru că nu i-a ieșit pasiența în politică, doamna s-a preschimbat în jurnalist. Numai bine, pentru că între timp Gușă, fost consilier a lui Sorin Ovidiu Vântu, devenise acționar majoritar la Realitatea TV. În aceeași perioadă, Aurelian Pavelescu biruia asupra lui Ciorbea, ajungând președintele necontestat al PNȚCD.

Zilele trecute, Pavelescu a anunțat că nu va susține niciun candidat pentru turul doi, îndemnându-și alegătorii (probabil mai puțini la număr decât membrii de partid) să își anuleze buletinele de vot în numele monarhiei. La Realitatea TV, foștii săi colegi, alături de Gâdea wannabe-ul Rareș Bogdan, au aranjat prima dezbatere dintre Iohannis și Ponta în felul în care ați văzut.

Să fiu succint, că așa e la modă. Sunt mulți și cu interese diverse cei care nu doresc să-l vadă pe Iohannis președinte. Fie că a fost lucrat de oameni în care avea încredere, fie că a fost pur și simplu vorba de multă prostie, prestația sa de aseară a fost una lamentabilă. Iar dacă stau să mă gândesc, cam așa a fost toată campania.

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: